Vad är Second Base? Ett modernt publiceringsverktyg med välgjort gränssnitt, effektiv utvecklingsmiljö och unik affärsmodell.

Intuitivt och tydligt

Second Base är ett modernt publiceringsverktyg som sparar tid och pengar, både för redaktörer och utvecklare. Det grafiska gränssnittet är intuitivt och hjälper en redaktör att komma igång med sidor och innehåll direkt, helt utan förkunskap.

Även en utvecklare sparar timmar, kanske dagar, på att använda verktygets smarta funktioner, dels vår visuella hantering av mallar och fält, men också vårt egna gränssnitt Scritto som sparar tid genom att bland annat ersätta både databas-kopplingar och php-kod med enkla taggar.

Svävar på moln

Second Base är ett molnbaserat verktyg, vilket inte bara betyder att det går att använda Second Base från valfri dator i världen, man har dessutom alltid tillgång till den senaste versionen. Som kund har man också möjlighet att använda vår molntjänst Second Cloud, som till en låg kostnad erbjuder ständig och snabb åtkomst till både databaser och filer.

Optimera optimalt

Att optimera en webbplats för sökmotorer är till 99 procent ett jobb för en redaktör, de som ansvarar för innehåll (oavsett vad tvivelaktiga seo-företag hävdar). Därför är det inte mer än självklart att redaktörer också ska jobba med den sista procenten, den information som besökare inte ser men som sökmotorer tar till sig, till exempel sidors titlar, beskrivningar och nyckelord. Med Second Base är det en lätt match.

Upptäck hur Second Base kan hjälpa dig

Välj en roll nedan för att få veta hur Second Base kan spara tid och huvudvärk för dig, oavsett om du är redaktör eller utvecklare. Eller upptäck vår unika och ärliga affärsmodell som dessutom sparar pengar.

Ett urval av våra kunder

Odd Fellow

Waxholms Hotell

Civilförsvarsförbundet

Crown Energy

Stadig

People Analytics

Axela

Projekt & Design

Cheapstorage