Elegant, intelligent och intuitivt

För redaktörer. Second Base är ett alternativ till alla tunga verktyg, framtagna av utvecklare som låtit teknik gå före användarvänlighet.

Att låta utvecklare skapa något vars målgrupp är skribenter, informatörer och kreatörer är naturligtvis grundläggande fel. Det är därför vi har skapat Second Base för just den målgruppen, som vi kallar för redaktörer, ett publiceringsverktyg för människor som arbetar med innehåll snarare än kod och teknik.

Intuitivt med fokus på innehåll

Second Base är ett av få riktiga publiceringsverktyg och vårt grafiska gränssnitt är intuitivt och hjälper dig att komma igång direkt; skapa sidor och fyll webbplatsen med relevant innehåll utan någon utbildning eller utan att behöva utsättas för vare sig kod eller annat tekniskt huvudbry.

Alla sidors innehåll redigeras via enkla formulär, med plats för rubriker, texter och bilder, beroende på vilken mallsida sidan är baserad på. En redaktör kan därför snabbt publicera eller redigera sidors innehåll, utan att oroa sig över vare sig kod eller utseende. Fokus ligger i alla lägen på innehåll.

Page Manager (pages 1)

En rejäl verktygslåda

Second Base är en sprängfylld verktygslåda, små funktioner som tillsammans skapar ett flexibelt verktyg. Ambitionen är att verktyget i alla lägen ska bete sig som användaren förväntar sig, vilket gör Second Base unikt, tro det eller ej. Helheten kan inte förklaras med ord utan måste upplevas, så tveka inte att kontakta en återförsäljare för en demonstration.

Här nedan följer ett axplock av alla smarta fördelar med Second Base.

Upp i det blå

Second Base är ett molnbaserat verktyg vilket innebär konstant åtkomst till senaste versionen från valfri dator i världen, utan installation.

Intuitivt gränssnitt

Vårt grafiska gränssnitt hjälper även en redaktör med ringa kunskap om internet att snabbt börja fylla webbplatsen med innehåll.

Tydlig struktur

Sidor och filer presenteras alltid hierarkiskt vilket gör det lätt att hålla koll på webbplatsens struktur.

Optimera optimalt

Att optimera webbplatsens sidor för sökmotorer är en lätt match med Second Base, även för den mindre tekniskt intresserade.

Storleken spelar roll

När man använder uppladdade bilder för publicering löser Second Base både storlek och beskärning för den aktuella platsen automatiskt.

Finansiella rapporter

Importera Excel-filer och publicera snygga finansiella tabeller direkt på webben, med bara några klick.

Funktionalitet på lösvikt

Genom att komplettera ett abonnemang med någon av våra tillvalsmoduler kan man få ut ännu mer av Second Base.

Läs mer om våra moduler