File Manager. Förenklar inte bara uppladdningar och sortering av bilder och andra filer, utan fixar också så att bilder som publiceras skalas om och beskärs för att passa perfekt.

Modulen File Manager ger Second Base ett flexibelt arkiv för filer och bilder. Ladda upp alla önskade filer på en gång och sortera i en valfri mappstruktur.

File Manager 2

Alla filer är välkomna

Alla vanliga filformat stöds, till exempel bilder, Office- och Adobe-filer samt ljud- och videofiler. Förutom sökfunktion och möjlighet att leta bland de senast uppladdade filerna finns också ett "ljusbord" som presentar ett projekts samtliga bilder, vilket underlättar letandet i större arkiv.

Storleken spelar roll

Bilder som publiceras kan automatiskt anpassas till utvecklarens inställningar vad gäller bredd, höjd eller storlek. Modulen kan till och med beskära bilder automatiskt, i de fall det blir nödvändigt för att de ska passa in. En redaktör som publicerar bilder behöver inte tänka sig för, allt sker automatiskt.

File Manager 1

Byt ut en gammal fil

Bland många smarta funktioner måste vi nämna möjligheten att "byta ut" en fil, vilket kan spara mycket tid och säkerställa att rätt filer publiceras. Låt säga att man har publicerat en pdf-fil på flera platser på en webbplats, som senare behöver uppdateras. Med File Manager kan man byta ut originalfilen, varpå den nya filen blir tillgänglig på alla platser, utan att man behöver tänka på var filen finns publicerad på webbplatsen.

FaktaFile Manager

Funktion

Ladda upp, sortera och hantera ett valfritt antal filer.

Månadskostnad

300exklusive moms