Financial Manager. Importera företagets finansiella rapporter från Excel och publicera direkt på webben, enkelt och snyggt.

Att presentera företagets finansiella information på papper innebär mycket jobb och stora externa kostnader för till exempel produktion, tryck och distribution. Fördelarna med att istället publicera företagets finansiella rapporter direkt på webben är därför många. Förutom den ekonomiska vinsten blir rapporterna också sökbara och tillgängliga för alla.

Med vår modul Financial Manager kan en controller eller cfo på egen hand publicera snygga tabeller på hemsidan. Modulen är framtagen av grafiska formgivare med många års erfarenhet av produktion av finansiell information och erbjuder därför specifika funktioner för ändamålet, till exempel import från Excel och ett grafiskt gränssnitt för att formatera tabellens rader och kolumner.

Via tre enkla steg kan man publicera en helt ny tabell.

  • Importera. Allt man behöver göra för att importera en tabell från exempelvis Excel eller Open Office är att välja fil, ladda upp och sedan välja önskad flik. Man kan också välja om tabellen ska importeras med svenskt eller engelskt nummerformatet. Allt är klart på bara några sekunder.
  • Formatera. Därefter har man möjlighet att redigera och formatera tabellen via ett enkelt grafiskt gränssnitt. Rader kan formateras som rubriker eller summor och till och med sorteras om med drag-och-släpp. Kolumner kan också flyttas och årets siffror kan markeras för tydligare läsning. Här finns till och med ett smart verktyg för att anpassa tabellens sidhuvud enligt önskemål.
  • Publicera. Second Base, som i alla lägen fokuserar på innehåll, publicerar därefter den kompletta tabellen, färdig att formges av ansvarig frontend-utvecklare. För att spara tid erbjuder vi ett antal färdiga css-filer som kan fungera som utgångspunkt för en formgivare eller frontend-utvecklare.

FaktaFinancial Manager

Funktion

Publicering av finansiella tabeller direkt på webben.

Månadskostnad

700 kronorexklusive moms